JP Database Solutions

Software voor de bouw en installatiebranche

Ontworpen vanuit de praktijk

Op de bouwplaats zijn veranderingen in de planning en aanpassingen in het werk aan de orde van de dag. Daarbij heb je als kopersbegeleider te maken met kopers met hoge verwachtingen, een diversiteit aan vragen en uiteenlopende klachten. Om midden in deze dynamiek overeind te blijven, is overzicht essentieel. Dat is wat wij bij JPDS als geen ander begrijpen.

JP-Bouwmanagement is software voor de bouw- en installatiebranche, ontworpen vanuit de praktijk. Het systeem is door de jaren heen geperfectioneerd door feedback van gebruikers en zeer eenvoudig in gebruik. Je vertrouwde basis zodat je kunt excelleren in waar jouw hart ligt: het begeleiden van kopers.

Huisinfo

Verras, informeer, update en vervul de behoeften en verzoeken van de kopers van uw nieuwbouwwoning in alle fasen van het bouwproces. Het Huisinfo-platform is speciaal ontwikkeld voor kopers van nieuwbouwwoningen, kopersbegeleiders / kopersadviseurs / woonadviseurs, projectontwikkelaars, nazorgmedewerkers, aannemers en projectbeheerders.

Kopersbegeleiding

Overzichtelijk en snel meer- en minderwerk verwerken? Meterkastlijsten waarop direct zichtbaar is wat is aangepast en wanneer? In één oogopslag de contactmomenten met de koper op een rij? De module JP-Kopersbegeleiding is op het lijf geschreven voor iedereen die te maken heeft met het beheren van bouwprojecten. En die dit het liefst in één overzichtelijk scherm doen.

Klachtenbeheer

Klachtenafhandeling moet per definitie effectief en helder zijn. Van klantcorrespondentie tot werkbonnen voor de oplossende partij, met deze module heb je het klachtenbeheer van a tot z overzichtelijk bij elkaar. Je hebt direct de actuele status paraat wanneer de klant daarom vraagt.

Relatiebeheer

Een goede zakelijke relatie staat of valt met aandacht. Onze module Relatiebeheer helpt je de juiste aandacht te geven. Zo registreer je bijvoorbeeld eenvoudig alle contactmomenten. Bedrijven die eenmaal in het systeem opgenomen zijn, koppel je gemakkelijk aan bouwprojecten.

Factuur

Per post of per e-mail: met de module Factuur kost het versturen van facturen je geen enkele moeite. Met een druk op de knop genereert ons systeem facturen die direct klaar zijn voor verzending. En is de factuur aan de aandacht ontsnapt, dan stuur je snel en eenvoudig een betalingsherinnering.

Blog

Agenda functionaliteit vernieuwd in Huisinfo

Agenda functionaliteit vernieuwd in Huisinfo

Het is makkelijker dan ooit om kopers zelf afspraken in te laten boeken. In samenwerking met een aantal van onze klanten zijn we gaan kijken hoe het makkelijker kon. Automatisch afspraakmomenten genereren die kopers zelf in kunnen boeken met hulp van vastgestelde criteria was daarbij de wens.

read more

Wil jij meer weten over een van onze modules of wil je een demo? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag bij jou langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Referenties

Ron Leeftink, Bouwbedrijf van de Mheen
JP-Factuur en JP-Kopersbegeleiding

“We zijn JP-Factuur gaan gebruiken als uitbreiding van het systeem naar aanleiding van goede ervaringen van onze kopersbegeleider met JP-Kopersbegeleiding. JPDS heeft voor ons een koppeling met ons boekhoudprogramma Exact gerealiseerd. De facturen die we maken in het systeem worden automatisch ingelezen in Exact en geboekt op de juiste debiteur en kosten- en balansrekeningen.”

Ronald Methorst, Methorst Projectbegeleiding
JP-Kopersbegeleiding en JP-Relatiebeheer

“Met één druk op de knop mijn opdrachtbevestiging in het online portaal van de koper dankzij de koppelingen met andere systemen. Dat is voor mij het grootste voorbeeld van het gebruiksgemak van de software van JPDS.”

Methorst Projectbegeleiding

Remco de Wit, De Langen en Van den Berg
JP-Klachtenbeheer

“Wij gaan net iets verder dan een ander bouwbedrijf als het gaat om klachtenafhandeling en -registratie en dit is mogelijk dankzij JPDS. De klant kan online zelf inloggen, meldingen plaatsen en beheren.”
“Sterke punten zijn het gebruiksgemak voor de aannemer en het feit dat je aparte modules kunt afnemen. Het is prettig dat je naar eigen behoefte kunt uitbreiden met de flexibele modules.”

Lisanne Visser, Vink Bouw Nieuwkoop B.V.
JP-Kopersbegeleiding

“Toen ik de meterkastlijsten liet zien, werden mijn collega’s overtuigd van de kracht van het programma. Ze zijn echt heel helder. Het is meteen duidelijk wanneer iets gekozen is, welke opties er nieuw zijn en wanneer iets is gewijzigd. Heel simpel, overzichtelijk en duidelijk. Eigenlijk precies wat je wilt met zo’n lijst.”

Arjan van der Zwan, Weboma B.V.
JP-Kopersbegeleiding

“JP-Kopersbegeleiding is een intuïtief systeem, heeft een koppeling met Volgjewoning.nl en daarnaast wilde JPDS ook koppelen met ons calculatieprogramma. Waardoor we de kostprijzen heel makkelijk in ons kopersadvies kunnen zetten.
Het mes snijdt aan meerdere kanten.”

“Bij JPDS denk ik aan transparant, no nonsense en what you see is what you get.”