Work hard, play hard. Dit gezegde heeft een wat hoog hipstergehalte voor de bouw, waar het meer een zaak is van niet praten, maar poetsen. Om het maar even netjes te houden. Toch past het en nemen we als het goed is in groten getale even rust na het harde werken van afgelopen jaar. Niet alleen om de koude weersomstandigheden te ontlopen, maar ook te genieten van tijd met familie en vrienden.

Of je nu Kerst viert of niet, met een grote groep vrienden het nieuwe jaar inluidt of met een klein gezelschap: gebruik deze tijd om los te komen van het dagelijks leven. Ik denk – als voetballer in hart en nieren – over deze periode als de winterstop. Voor mij geldt dat ik op dit soort momenten ruimte kan maken voor nieuwe ideeën. Op de een of andere manier zorgt afstand nemen ervoor dat de creativiteit meteen gaat stromen. Ik kijk ernaar uit om deze tijd te gebruiken om als aanvulling op JP-Bouwmanagement nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen, waar we in 2019 meer over zullen vertellen.

Als huishoudelijke mededeling: JPDS is dicht van vrijdag 21 december tot en met zondag 6 januari. Voor noodgevallen blijven we bereikbaar via de mail op info@jpds.nl en als het echt dringend is, per telefoon op (079) 711 27 00.

Rest mij nog je namens mijn team hele fijne feestdagen te wensen. Op naar een fantastisch nieuw jaar!

Irene, Manoj en Johan

<br/><!-- [et_pb_line_break_holder] --><td align="center"><a href="https://jpds-kopersbegeleiding.nl/blog" class="btn" alt="Link artikel" target="_blank">Lees hier meer blogs</a></td>