JP-Kopersbegeleiding

De meerwaarde van minder werk

JP-Kopersbegeleiding is de hoofdmodule van ons softwarepakket JP-Bouwmanagement en ondersteunt de dagelijkse werkzaamheden van kopersbegeleiders. Deze software voor kopersbegeleiding is ontworpen vanuit de praktijk. Het systeem is letterlijk ontstaan op de werkvloer in intensieve samenwerking met bouwers en kopersbegeleiders en sluit daarom naadloos aan op het dagelijks werk.

 

Hoe maakt JP-Kopersbegeleiding het werk gemakkelijker?

 

 • Alle gegevens van een koper of huurder zijn snel inzichtelijk
 • Ruime selectie aan overzichten, zoals eentjeslijsten/kruisjeslijsten, offertes, opdrachtbevestigingen en meterkastlijsten snel op je scherm of afgedrukt
 • Foutkans vermindert door eenmalige vastlegging in het gebruiksvriendelijke systeem
 • Integratie met Microsoft Office-pakket: zo exporteer je de overzichten naar Excel, de correspondentie naar Word en archiveer je e-mails vanuit Outlook

Keuzelijst

Bespaar tijd met JP-Kopersbegeleiding

Het meer- en minderwerk van een nieuwbouwwoning vraagt een minutieuze registratie bij de bouwer. Werk je met JP-Kopersbegeleiding, dan hoef je meer- en minderwerkopties voortaan nog maar één keer vast te leggen in de bibliotheek. Bij elk werk put je uit de reeds ingevoerde gegevens: een fluitje van een cent én een verminderde kans op fouten. Ditzelfde geldt voor een keur aan andere gegevens. En belt er een koper of huurder met een dringende vraag? Met een druk op de knop haal je het digitale dossier naar voren en kun je direct een passend antwoord geven. Maak je bouwprojectmanagement eenvoudiger en hou meer tijd over voor de klant.

Een greep uit wat je kunt vastleggen in JP-Kopersbegeleiding:

 • Werken
 • Woningtypes
 • Objecten (bouwnummers bij seriematige woningbouw)
 • Bouwstromen
 • Sluitingsdata
 • Betrokkenen, onderaannemers en dergelijke
 • Standaard opties
 • Gekozen opties (zowel standaard als individuele opties)
 • Bijlagen (o.a. de bouwtekening)
 • Kopers en huurders (nieuwbouw en onderhoud)
 • Communicatie
 • Correspondentie

Een volledig digitaal woningdossier

Een volledig digitaal woningdossier voor de koper/huurder, met de gekozen opties, de communicatie en correspondentie. Je voegt eenvoudig bijlagen toe en genereert met zelf opgemaakte sjablonen snel e-mails of brieven voor de koper/huurder. Door onze koppeling met Microsoft Outlook archiveer je gemakkelijk ontvangen e-mails. Het uitdraaien van een opdrachtbevestiging, offerte of financieel overzicht kost geen enkele moeite meer.

Aan een bouwnummer of woning koppel je een woningtype, adres, data oplevering, een koper of huurder en nog veel meer gegevens. Een standaard optie vind je snel terug in de optielijst en is met een druk op de knop toegevoegd. Maar ook het aanmaken van individuele opties is heel simpel.

Onder de registratie van een werk, zowel onderhoud als nieuwbouw, vallen onder andere het aantal objecten, bouwstromen en sluitingsdata. Maar denk ook aan onderaannemers, architecten en makelaars. Bouwnummers kun je zelfs automatisch laten aanmaken, dat scheelt vooral bij grote werken veel tijd.

Je kunt JP-Kopersbegeleiding geheel naar wens inrichten door het systeem uit te breiden met diverse modules. Elke module is apart te koppelen aan de basismodule, je kiest precies wat je nodig hebt.

JP-Kopersbegeleiding inkoopbudgetbewaking onderaannemers
JP-Klachtenbeheerservice en nazorg of onderhoud en beheer
JP-Relatiebeheerbeheren van relaties
JP-Factuurhandmatige en automatische (termijn)facturering
Huisinfo online web portalHet online communicatieplatform (kopersdossier / woningdossier)
Koppelingen diverse systemen o.a. met een calculatie- of boekhoudprogramma, ERP- of CRM-systeem

Heb je aanvullende vragen of wil je het systeem een keer live zien? We staan je graag te woord of komen langs om een geheel vrijblijvende demo te geven.

Objecten – Gekozen opties

Referenties

Ron Leeftink, Bouwbedrijf van de Mheen
JP-Factuur en JP-Kopersbegeleiding

“We zijn JP-Factuur gaan gebruiken als uitbreiding van het systeem naar aanleiding van goede ervaringen van onze kopersbegeleider met JP-Kopersbegeleiding. JPDS heeft voor ons een koppeling met ons boekhoudprogramma Exact gerealiseerd. De facturen die we maken in het systeem worden automatisch ingelezen in Exact en geboekt op de juiste debiteur en kosten- en balansrekeningen.”

Ronald Methorst, Methorst Projectbegeleiding
JP-Kopersbegeleiding en JP-Relatiebeheer

“Met één druk op de knop mijn opdrachtbevestiging in het online portaal van de koper dankzij de koppelingen met andere systemen. Dat is voor mij het grootste voorbeeld van het gebruiksgemak van de software van JPDS.”

Methorst Projectbegeleiding

Lisanne Visser, Vink Bouw Nieuwkoop B.V.
JP-Kopersbegeleiding

“Toen ik de meterkastlijsten liet zien, werden mijn collega’s overtuigd van de kracht van het programma. Ze zijn echt heel helder. Het is meteen duidelijk wanneer iets gekozen is, welke opties er nieuw zijn en wanneer iets is gewijzigd. Heel simpel, overzichtelijk en duidelijk. Eigenlijk precies wat je wilt met zo’n lijst.”

Arjan van der Zwan, Weboma B.V.
JP-Kopersbegeleiding

“JP-Kopersbegeleiding is een intuïtief systeem, heeft een koppeling met Volgjewoning.nl en daarnaast wilde JPDS ook koppelen met ons calculatieprogramma. Waardoor we de kostprijzen heel makkelijk in ons kopersadvies kunnen zetten.
Het mes snijdt aan meerdere kanten.”

“Bij JPDS denk ik aan transparant, no nonsense en what you see is what you get.”

Wil jij meer weten over een van onze modules of wil je een demo? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag bij jou langs om alle mogelijkheden te bespreken.