Koppeling online portal

Communicatieplatform

Online kopersdossiers nemen een vlucht. Een goed voorbeeld hiervan is Volgjewoning.nl. Je ziet steeds meer nieuwbouwprojecten waar de koper zelf zijn zaken gedeeltelijk online kan regelen. Een situatie die voor zowel koper als kopersbegeleider voordelen heeft. Zo kan de koper zelf aangeven van welke meer- en minderwerkopties hij gebruik wil maken.

En hoe fijn zou het zijn als die gegevens automatisch ingelezen worden in je software voor kopersbegeleiding? Dat vinden wij ook en daarom bieden wij een koppeling met online portals zoals Volgjewoning.nl aan.

Heb je aanvullende vragen of wil je het systeem een keer live zien? We staan je graag te woord of komen langs om een geheel vrijblijvende demo te geven.

Referentie

Ronald Methorst, Methorst Projectbegeleiding
JP-Kopersbegeleiding en JP-Relatiebeheer

“Met één druk op de knop mijn opdrachtbevestiging in het online portaal van de koper dankzij de koppelingen met andere systemen. Dat is voor mij het grootste voorbeeld van het gebruiksgemak van de software van JPDS.”

Methorst Projectbegeleiding

Remco de Wit, De Langen en Van den Berg
JP-Klachtenbeheer

“Wij gaan net iets verder dan een ander bouwbedrijf als het gaat om klachtenafhandeling en -registratie en dit is mogelijk dankzij JPDS. De klant kan online zelf inloggen, meldingen plaatsen en beheren.”
“Sterke punten zijn het gebruiksgemak voor de aannemer en het feit dat je aparte modules kunt afnemen. Het is prettig dat je naar eigen behoefte kunt uitbreiden met de flexibele modules.”

Arjan van der Zwan, Weboma B.V.
JP-Kopersbegeleiding

“JP-Kopersbegeleiding is een intuïtief systeem, heeft een koppeling met Volgjewoning.nl en daarnaast wilde JPDS ook koppelen met ons calculatieprogramma. Waardoor we de kostprijzen heel makkelijk in ons kopersadvies kunnen zetten.
Het mes snijdt aan meerdere kanten.”

“Bij JPDS denk ik aan transparant, no nonsense en what you see is what you get.”

Blijf op de hoogte