Huisinfo is jouw Alles-In-Een bouwsoftware voor makkelijker, slimmer en effectiever werken in de bouw.

Huisinfo heeft verschillende bouwsoftware modules met als doel het verbeteren van efficiency in elke fase van het bouwproces.

Voor wie is Huisinfo?

Afhankelijk van jouw rol, verantwoordelijkheden en de fase van het bouwproces, zijn er Huisinfo modules die jouw werk enorm kunnen vergemakkelijken.

 

  • Projectontwikelaar
  • Aannemer
  • Projectmanager
  • Kopersbegeleider
  • Werkvoorbereider
  • Nazorgmedewerker
  • Servicemedewerker
  • Onderaannemer
  • Koper
  • Huurder

Huisinfo 

Huisinfo helpt je om alle fases in het bouwproces onder controle te houden. Huisinfo heeft oplossingen voor kopersbegeleiding, uitvoerders, inspecties, opleveringen en nazorg.

Huisinfo verbetert de samenwerking en communicatie in de bouw. Met Huisinfo bouwsoftware verbeter je samenwerking in teams, heb je overzicht, makkelijke communicatie met kopers, verhoog je klanttevredenheid en stroomlijn je de processen binnen jouw organisatie.

Afhankelijk van jouw rol, verantwoordelijkheden en de fase van het bouwproces, zijn er Huisinfo modules die jou in je werk helpen.

 

Of nog makkelijker, je kunt ervoor kiezen om het complete Huisinfo pakket te gebruiken binnen de hele organisatie. Welke keuze je ook maakt, het is zeker dat je werk er makkelijker en leuker van wordt. Ook geinteresseerd? Kijk hieronder voor meer informatie over onze modules.

Huisinfo Modules

Huisinfo Kopersbegeleiding

GEEFT UITSTEKENDE KOPERSTEVREDENHEID GEDURENDE HET HELE BOUWPROCES
Met de kopersbegeidersmodule kunt u kostprijsonderbouwing doorvoeren, de communicatie met uw klanten online voeren, kunnen klanten online keuzes maken en offertes direct digitaal ondertekenen. U zult zo’n 80% minder inkomende telefoontjes krijgen. En bovenal hebt u grip op het hele traject tot de oplevering. Huisinfo kopersbegeleiding is de favoriete keuze van veel kopersbegeleiders.  Meer weten…

Huisinfo Opname App

VOORSCHOUW, OPLEVERING EN TWEEDE HANDTEKENING
Met de opname module van Huisinfo kunt u snel en effficient opnames doen. U selecteert de woning en gebruikt de Huisinfo Opname App om elk punt door middel van locatie en foto’s en aanvullende tekst vast te leggen. Aan het einde van de opnames genereert u een rapport wat de klant direct digitaal kan ondertekenen. Alle punten worden direct in de Huisinfo Nazorg & Service module geregistreerd.

Huisinfo Nazorg & Service

WEG MET ALLE LOSSE MAILTJES EN TELEFOONTJES
Geautomatiseerd werkbonnen aanmaken, uitzetten en opvolgen. Grip op de werkzaamheden. Dat is simpelweg wat u met de Huisinfo Nazorg & Service module bereikt. Nazorgmedewerkers, kopers, uitvoerders en onderaannemers hebben allen inzicht op 
eigen stuk van de puzzel. Voortgang wordt gecommuniceerd en afhandeltijden versnellen.

HOE KAN HUISINFO MIJ HELPEN?

VERBETER DE EFFICIENCY

Met een platform waarbij effectief project management, samenwerking en communicatie samenkomen, gaat u slimmer werken, bespaart u tijd, moeite en geld in elke fase van het bouwproces.

n

BESTANDEN DELEN

Met Huisinfo dossiers zijn alle documenten voor elke partij op elk gewenst moment beschikbaar. Huisinfo dossiers biedt kopersbegeleiders, uitvoerders, nazorgmedewerkers, onderaannemers en kopers toegang tot de juiste bestanden die onderling gedeeld kunnen worden.

GEGARANDEERD HOGE KOPERS KLANTTEVREDENHEID

Door middel van het Huisinfo communicatieplatform blijven kopers op de hoogte van de voortgang en kunnen zij makkelijk antwoorden op hen vragen vinden. Dit alles door middel van onder andere een slimme berichtenmodule die als best in de branche wordt omschreven.

OVERZICHT MET EEN DRUK OP DE KNOP

Met een druk op de knop heeft u overzicht op projectniveau en objectniveau. Haal de deadlines per object en hou de kosten en opbrengsten in het zicht. Met onze dashboards weet je snel waar je moet schakelen.

Wil jij meer weten over een van onze modules of wil je een demo? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag bij jou langs om alle mogelijkheden te bespreken.