Werken bij JPDS

Middenin de wereld van bouwen & wonen

Bij JPDS staan we met onze voeten in de spreekwoordelijke klei, middenin de wereld van bouwen en wonen. We werken aan oplossingen voor bouwers, mét bouwers. Onze software is echt ontworpen vanuit de praktijk. Wij vinden dat dit ons werk extra leuk maakt. De korte lijnen en goed klantcontact, waarbij we altijd een open blik houden voor de suggesties van onze klanten.

Wie die klanten zijn? Uiteindelijk zijn het de kopersbegeleiders van bouwbedrijven die met ons systeem hun dagelijkse werk doen. Zij begeleiden kopers van nieuwbouwwoningen gedurende het intensieve en complexe traject tot aan de oplevering van de woning. Maar ook hun collega’s kunnen met de uitbreidende modules van ons systeem aan de slag.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken of ben je op zoek naar een interessante stage? Als we openstaande vacatures en stageplaatsen hebben, vind je die hieronder.

Geen (passende) openstaande vacature en denk je dat we nog niet in de gaten hebben dat we jou nodig hebben? We nodigen je van harte uit een open sollicitatie te doen.

  • CV*
    Max. file size: 100 MB.
  • Motivatiebrief
    Max. file size: 100 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vacatures

“Er zijn op dit moment geen vacatures.”