Relatiebeheer

Nooit meer kopiëren en plakken van adressen en andere gegevens van je relaties. Eenmaal ingevoerd leest het systeem de gegevens overal automatisch in. De module JP-Relatiebeheer werkt uiteraard perfect samen met de modules JP-Kopersbegeleiding, JP-Factuur en JP-Klachtenbeheer. Offertes, opdrachtbevestigingen, facturen en correspondentie heb je dan ook in een handomdraai gemaakt. Maar JP-Relatiebeheer is veel meer dan het eenvoudigweg registreren van de gegevens van je relaties.

Zo kan je de diverse onderaannemers en co-makers die werkzaam zijn binnen een bouwproject invoeren. Vervolgens koppel je producten en/of diensten, ingevoerd volgens de Stabucodes, aan de projectbetrokkenen. Je hebt in één muisklik helder wie welke werkzaamheden aan welk werk verricht. Vanuit het systeem verstuur je snel via de module JP-Kopersbegeleiding inkoop een orderbevestiging voor meer- of minderwerk naar de betreffende onderaannemer.

JP-Relatiebeheer is daarnaast bij uitstek geschikt om je CRM mee in te richten. Zoals elke relatie vraagt ook een zakelijke relatie de juiste aandacht. Je registreert eenvoudig elk contactmoment met een (potentiële) opdrachtgever. Dat levert een compleet en overzichtelijk klantdossier op, waarop je je aanpak kunt afstemmen. Ten slotte ondersteunt JP-Relatiebeheer je marketing door de mogelijkheid selecties te maken voor e-mailings en brieven.

We denken graag met je mee over hoe wij jouw werk gemakkelijker kunnen maken. Want dat is waar het voor ons om draait.

Referentie

Ron Leeftink, Bouwbedrijf van de Mheen
JP-Factuur en JP-Kopersbegeleiding

“We zijn JP-Factuur gaan gebruiken als uitbreiding van het systeem naar aanleiding van goede ervaringen van onze kopersbegeleider met JP-Kopersbegeleiding. JPDS heeft voor ons een koppeling met ons boekhoudprogramma Exact gerealiseerd. De facturen die we maken in het systeem worden automatisch ingelezen in Exact en geboekt op de juiste debiteur en kosten- en balansrekeningen.”

Ronald Methorst, Methorst Projectbegeleiding
JP-Kopersbegeleiding en JP-Relatiebeheer

“Met één druk op de knop mijn opdrachtbevestiging in het online portaal van de koper dankzij de koppelingen met andere systemen. Dat is voor mij het grootste voorbeeld van het gebruiksgemak van de software van JPDS.”

Methorst Projectbegeleiding

Remco de Wit, De Langen en Van den Berg
JP-Klachtenbeheer

“Wij gaan net iets verder dan een ander bouwbedrijf als het gaat om klachtenafhandeling en -registratie en dit is mogelijk dankzij JPDS. De klant kan online zelf inloggen, meldingen plaatsen en beheren.”
“Sterke punten zijn het gebruiksgemak voor de aannemer en het feit dat je aparte modules kunt afnemen. Het is prettig dat je naar eigen behoefte kunt uitbreiden met de flexibele modules.”

Lisanne Visser, Vink Bouw Nieuwkoop B.V.
JP-Kopersbegeleiding

“Toen ik de meterkastlijsten liet zien, werden mijn collega’s overtuigd van de kracht van het programma. Ze zijn echt heel helder. Het is meteen duidelijk wanneer iets gekozen is, welke opties er nieuw zijn en wanneer iets is gewijzigd. Heel simpel, overzichtelijk en duidelijk. Eigenlijk precies wat je wilt met zo’n lijst.”

Arjan van der Zwan, Weboma B.V.
JP-Kopersbegeleiding

“JP-Kopersbegeleiding is een intuïtief systeem, heeft een koppeling met Volgjewoning.nl en daarnaast wilde JPDS ook koppelen met ons calculatieprogramma. Waardoor we de kostprijzen heel makkelijk in ons kopersadvies kunnen zetten.
Het mes snijdt aan meerdere kanten.”

“Bij JPDS denk ik aan transparant, no nonsense en what you see is what you get.”