Relatiebeheer

Nooit meer kopiëren en plakken van adressen en andere gegevens van je relaties. Eenmaal ingevoerd leest het systeem de gegevens overal automatisch in. De module JP-Relatiebeheer werkt uiteraard perfect samen met de modules JP-Kopersbegeleiding, JP-Factuur en JP-Klachtenbeheer. Offertes, opdrachtbevestigingen, facturen en correspondentie heb je dan ook in een handomdraai gemaakt. Maar JP-Relatiebeheer is veel meer dan het eenvoudigweg registreren van de gegevens van je relaties.

Zo kan je de diverse onderaannemers en co-makers die werkzaam zijn binnen een bouwproject invoeren. Vervolgens koppel je producten en/of diensten, ingevoerd volgens de Stabucodes, aan de projectbetrokkenen. Je hebt in één muisklik helder wie welke werkzaamheden aan welk werk verricht. Vanuit het systeem verstuur je snel via de module JP-Kopersbegeleiding inkoop een orderbevestiging voor meer- of minderwerk naar de betreffende onderaannemer.

JP-Relatiebeheer is daarnaast bij uitstek geschikt om je CRM mee in te richten. Zoals elke relatie vraagt ook een zakelijke relatie de juiste aandacht. Je registreert eenvoudig elk contactmoment met een (potentiële) opdrachtgever. Dat levert een compleet en overzichtelijk klantdossier op, waarop je je aanpak kunt afstemmen. Ten slotte ondersteunt JP-Relatiebeheer je marketing door de mogelijkheid selecties te maken voor e-mailings en brieven.

We denken graag met je mee over hoe wij jouw werk gemakkelijker kunnen maken. Want dat is waar het voor ons om draait.

Referentie

Ronald Methorst, Methorst Projectbegeleiding
JP-Kopersbegeleiding en JP-Relatiebeheer

“Met één druk op de knop mijn opdrachtbevestiging in het online portaal van de koper dankzij de koppelingen met andere systemen. Dat is voor mij het grootste voorbeeld van het gebruiksgemak van de software van JPDS.”

Methorst Projectbegeleiding