Ons blog

 

Geen dag in de bouw is hetzelfde en de wereld van de informatietechnologie staat nooit stil. Beweging genoeg in onze branches en daarom delen we graag regelmatig artikelen op onze blog ter inspiratie en, niet in de laatste plaats, vermaak.

Wonen op kantoor

Wonen op kantoor

Wonen in kantoren was tot voor kort nog voorbehouden aan anti-kraak wonende studenten. Sinds een aantal jaar lijkt het ombouwen van kantoorpanden naar volwaardige woningen een trend te worden. Waar de woningnood hoog is en bedrijfsruimtes leegstaan, kan dat immers dé oplossing zijn.

4 tips om je klachten goed af te handelen

4 tips om je klachten goed af te handelen

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Geen uitdrukking zo letterlijk van toepassing op de bouw. Sommige van die spaanders resulteren in een klacht van je klant. Hoe kun je goed omgaan met klachten?

Je mensen zijn goud waard

Je mensen zijn goud waard

Prinsjesdag ligt alweer drie weken achter ons en de eerste stofstorm rondom de Miljoenennota is gaan liggen. De woningmarkt is zoals altijd een belangrijk onderdeel van onze economie.

Nooit meer koude koffie

Nooit meer koude koffie

Voor je ligt een nette to-do-list, de planning voor de dag is klaar en ook de rest van de week zit je gebeiteld. Je collega zet een dampende beker koffie voor je neer en het leven lacht je toe.

Een nieuwe uitstraling!

Een nieuwe uitstraling!

We zijn blij dat je dit stukje leest want dat betekent dat je terecht bent gekomen op onze nieuwe website die sinds 16 september in de lucht is!

Welkom Manoj!

Welkom Manoj!

Per 1 september 2018 heten wij onze nieuwe collega Manoj Biere welkom die het team gaat versterken in de functie van New Business Developer. Manoj (spreek uit als "Manotsj") gaat de oplossingen van JPDS onder de aandacht brengen van bouwend Nederland.