Factuur

 

Facturen maken is een onlosmakelijk onderdeel van je werk. We kunnen het dus maar beter zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk maken, nietwaar? Met de module JP-Factuur wordt factureren een fluitje van een cent.

Beschik je ook over de modules JP-Kopersbegeleiding en/of JP-Klachtenbeheer? Dan genereer je de facturen letterlijk met een druk op de knop. Data als NAW-gegevens, producten en/of diensten en de daaraan gekoppelde prijzen vullen zich automatisch. Het is slechts een kwestie van controleren en versturen. Dat kan in PDF via e-mail of per post.

Een actueel overzicht van de openstaande facturen is snel gemaakt, en met het onderdeel Communicatie kan je een betalingsherinnering sturen. Zo heb je altijd controle en overzicht over openstaande posten.

Wil je meer weten of heeft jouw bedrijf een specifieke oplossing nodig? We denken graag vrijblijvend met je mee!

Referentie

Ron Leeftink, Bouwbedrijf van de Mheen
JP-Factuur en JP-Kopersbegeleiding

“We zijn JP-Factuur gaan gebruiken als uitbreiding van het systeem naar aanleiding van goede ervaringen van onze kopersbegeleider met JP-Kopersbegeleiding. JPDS heeft voor ons een koppeling met ons boekhoudprogramma Exact gerealiseerd. De facturen die we maken in het systeem worden automatisch ingelezen in Exact en geboekt op de juiste debiteur en kosten- en balansrekeningen.”