Kopersbegeleiding

De koper snel en goed helpen. Als kopersbegeleider is dat waar je elke dag voor in de weer bent. Om snel een accuraat antwoord te geven, wensen te verwerken in meer- of minderwerk en financiële verantwoording af te leggen is één eigenschap van je software van cruciaal belang: overzicht. Gecombineerd met een flinke dosis gebruiksvriendelijkheid geeft de module JP-Kopersbegeleiding je de stevige, vertrouwde basis van waaruit je jouw vak het beste kunt uitvoeren.

Zo genereert het systeem heldere meterkastlijsten waar iedereen direct mee uit de voeten kan. Offertes en opdrachtbevestigingen richting koper of opdrachtgever heb je binnen afzienbare tijd klaarstaan om te versturen. En in het systeem registreer je eenvoudig alle contactmomenten die je met kopers hebt.

Vanuit de praktijk ontworpen. Het is geen loze kreet die wij gebruiken om de kracht van JP-Kopersbegeleiding aan te duiden. De software is samen met bouwers ontwikkeld. We weten dus wat belangrijk is, en vooral: waarom. Daarom werkt ons systeem bijvoorbeeld vloeiend samen met Volgjewoning.nl, is voor het meer- en minderwerk budgetbewaking per onderaannemer mogelijk en kunnen we het koppelen met andere software binnen jouw bedrijf. Zo hebben we al koppelingen gerealiseerd met Exact, Navision en diverse andere systemen.

We kunnen eindeloos doorgaan over ons product, maar het liefst bespreken we met jou wat jouw wensen zijn of waar je op dit moment tegenaan loopt en hoe wij dat voor je kunnen oplossen.

Referenties

Ron Leeftink, Bouwbedrijf van de Mheen
JP-Factuur en JP-Kopersbegeleiding

“We zijn JP-Factuur gaan gebruiken als uitbreiding van het systeem naar aanleiding van goede ervaringen van onze kopersbegeleider met JP-Kopersbegeleiding. JPDS heeft voor ons een koppeling met ons boekhoudprogramma Exact gerealiseerd. De facturen die we maken in het systeem worden automatisch ingelezen in Exact en geboekt op de juiste debiteur en kosten- en balansrekeningen.”

Ronald Methorst, Methorst Projectbegeleiding
JP-Kopersbegeleiding en JP-Relatiebeheer

“Met één druk op de knop mijn opdrachtbevestiging in het online portaal van de koper dankzij de koppelingen met andere systemen. Dat is voor mij het grootste voorbeeld van het gebruiksgemak van de software van JPDS.”

Methorst Projectbegeleiding

Lisanne Visser, Vink Bouw Nieuwkoop B.V.
JP-Kopersbegeleiding

“Toen ik de meterkastlijsten liet zien, werden mijn collega’s overtuigd van de kracht van het programma. Ze zijn echt heel helder. Het is meteen duidelijk wanneer iets gekozen is, welke opties er nieuw zijn en wanneer iets is gewijzigd. Heel simpel, overzichtelijk en duidelijk. Eigenlijk precies wat je wilt met zo’n lijst.”

Arjan van der Zwan, Weboma B.V.
JP-Kopersbegeleiding

“JP-Kopersbegeleiding is een intuïtief systeem, heeft een koppeling met Volgjewoning.nl en daarnaast wilde JPDS ook koppelen met ons calculatieprogramma. Waardoor we de kostprijzen heel makkelijk in ons kopersadvies kunnen zetten.
Het mes snijdt aan meerdere kanten.”

“Bij JPDS denk ik aan transparant, no nonsense en what you see is what you get.”