JP-Kopersbegeleiding inkoop

Budgetten van de onderaannemers bewaken

Bewaking van de budgetten per onderaannemer (kostprijsbewaking)

Met JP-Kopersbegeleiding inkoop bewaak je op overzichtelijke wijze de budgetten van het meer- en minderwerk dat je uitzet bij onderaannemers of co-makers. Je hebt direct inzicht in de uitgaven en kunt op elk moment controleren of dit onderdeel van het bouwproces nog naar wens verloopt.

Wat kun je met de module JP-Kopersbegeleiding inkoop?

  • Inkoopprijslijsten met kostprijzen definiëren, bijvoorbeeld per onderaannemer of co-maker, project of regio
  • Standaard en gekozen opties (standaard en individueel) onderbouwen met kostprijzen op basis van de inkoopprijslijsten
  • Opdrachtbevestigingen maken voor het gekozen meer- en minderwerk voor de onderaannemer of co-maker
  • Controleren inkoopfacturen op basis van de geregistreerde inkopen

Heb je aanvullende vragen of wil je het systeem een keer live zien? We staan je graag te woord of komen langs om een geheel vrijblijvende demo te geven.

Referentie

Ron Leeftink, Bouwbedrijf van de Mheen
JP-Factuur en JP-Kopersbegeleiding

“We zijn JP-Factuur gaan gebruiken als uitbreiding van het systeem naar aanleiding van goede ervaringen van onze kopersbegeleider met JP-Kopersbegeleiding. JPDS heeft voor ons een koppeling met ons boekhoudprogramma Exact gerealiseerd. De facturen die we maken in het systeem worden automatisch ingelezen in Exact en geboekt op de juiste debiteur en kosten- en balansrekeningen.”

Ronald Methorst, Methorst Projectbegeleiding
JP-Kopersbegeleiding en JP-Relatiebeheer

“Met één druk op de knop mijn opdrachtbevestiging in het online portaal van de koper dankzij de koppelingen met andere systemen. Dat is voor mij het grootste voorbeeld van het gebruiksgemak van de software van JPDS.”

Methorst Projectbegeleiding

Lisanne Visser, Vink Bouw Nieuwkoop B.V.
JP-Kopersbegeleiding

“Toen ik de meterkastlijsten liet zien, werden mijn collega’s overtuigd van de kracht van het programma. Ze zijn echt heel helder. Het is meteen duidelijk wanneer iets gekozen is, welke opties er nieuw zijn en wanneer iets is gewijzigd. Heel simpel, overzichtelijk en duidelijk. Eigenlijk precies wat je wilt met zo’n lijst.”

Arjan van der Zwan, Weboma B.V.
JP-Kopersbegeleiding

“JP-Kopersbegeleiding is een intuïtief systeem, heeft een koppeling met Volgjewoning.nl en daarnaast wilde JPDS ook koppelen met ons calculatieprogramma. Waardoor we de kostprijzen heel makkelijk in ons kopersadvies kunnen zetten.
Het mes snijdt aan meerdere kanten.”

“Bij JPDS denk ik aan transparant, no nonsense en what you see is what you get.”

Wil jij meer weten over een van onze modules of wil je een demo? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag bij jou langs om alle mogelijkheden te bespreken.