JP-Factuur

Facturatie

De module JP-Factuur is bedoeld om snel facturen te kunnen maken op basis van een artikelbestand. Natuurlijk kun je ook een artikel “Werkuren” aanmaken, waarbij je het uurtarief alvast hebt ingevuld bij het artikel. Zo kun je snel en gemakkelijk uren en materialen factureren aan een opdrachtgever.

Natuurlijk werkt JP-Factuur samen met de andere modules van JP-Bouwmanagement. Door alle adressen van zakelijke relaties eenmalig vast te leggen met de module JP-Relatiebeheer voorkom je fouten omdat het systeem uit eerder ingevoerde gegevens put. Geen geknip en geplak van adressen, namen en andere gegevens: als het er goed in staat, gaat het altijd goed.

JP-Kopersbegeleiding factuur

Indien je naast de module JP-Factuur ook beschikt over de module JP-Kopersbegeleiding, wil je wellicht ook graag termijnfacturen kunnen genereren. Hierbij gaat het om:

  • Bouwtermijnen
  • Termijnen voor het meer- en minderwerk

Met behulp van de koppelingsmodule JP-Kopersbegeleiding factuur, kunnen deze termijnfacturen automatisch worden gegenereerd voor alle of een selectie van bouwnummers.

JP-Klachtenbeheer factuur

Wanneer je beschikt over de module JP-Klachtenbeheer factuur, is het mogelijk om kosten te registreren bij een (klacht)melding die is vastgelegd met de module JP-Klachtenbeheer. Hierbij kan per kostenregel worden aangegeven of en zo ja, aan wie deze kosten moeten worden doorberekend.

De koppelingsmodule JP-Klachtenbeheer factuur genereert dan automatisch facturen om deze kosten door te berekenen.

Ongeacht hoe de factuur is aangemaakt, deze kunnen altijd als PDF via e-mail worden verstuurd.

Misschien is nog wel het mooiste van alles dat we een koppeling kunnen realiseren met je boekhoudprogramma. Kijk voor meer informatie op de pagina Koppelingen met andere systemen.

Heb je aanvullende vragen of wil je het systeem een keer live zien? We staan je graag te woord of komen langs om een geheel vrijblijvende demo te geven.

Referenties

Ron Leeftink, Bouwbedrijf van de Mheen
JP-Factuur en JP-Kopersbegeleiding

“We zijn JP-Factuur gaan gebruiken als uitbreiding van het systeem naar aanleiding van goede ervaringen van onze kopersbegeleider met JP-Kopersbegeleiding. JPDS heeft voor ons een koppeling met ons boekhoudprogramma Exact gerealiseerd. De facturen die we maken in het systeem worden automatisch ingelezen in Exact en geboekt op de juiste debiteur en kosten- en balansrekeningen.”

Wil jij meer weten over een van onze modules of wil je een demo? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag bij jou langs om alle mogelijkheden te bespreken.