De nieuwe update van de Huisinfo Nazorg & Service module heeft aanvullende functionaliteiten, die uitvoerders, onderaannemers en uitvoerend personeel een betere ervaring geven bij bouwprojecten. Dit stelt hen in staat om makkelijk en effectief alle meldingen en werkbonnen digitaal te beheren en verwerken.

Ondanks het grote aantal mensen dat betrokken is bij een bouwproject, is de uitvoerder verantwoordelijk voor het afhandelen van meldingen die ontstaan bij een oplevering. Bij JPDS begrijpen wij dat overzicht en actuele informatie van cruciaal belang is om meldingen tijdig te verwerken en opgelost te krijgen. Aanvullend moeten werkbonnen natuurlijk zo eenvoudig als mogelijk kunnen worden uitgezet, alsmede makkelijk digitaal kunnen worden afgehandeld.

Het Huisinfo platform had deze functionaliteit nog niet. Tot vandaag. Want met trots lanceren wij deze nieuwe functionaliteit. Met enkele simpele drukken op een knop ligt een werkbon (inclusief foto’s) bij een onderaannemer. Dezelfde onderaannemer wordt digitaal op de hoogte gehouden van de deadlines, waardoor je als uitvoerder minimaal hoeft te sturen. Naast het feit dat je als uitvoerder op elk gewenst moment een actueel digitaal overzicht hebt, is zo’n zelfde gepersonaliseerd overzicht beschikbaar voor onderaannemers en uitvoerend personeel. Dus nooit meer miscommunicatie! Altijd de laatste stand van zaken op de bouw.

Bovendien kunnen onderaannemers direct afmelden met een foto en/of een tekstje. Sneller dan een e-mail. Makkelijker dan een telefoontje.

Top tien nieuwigheden in de Huisinfo Nazorg & Service module:

  1. Uitvoerders hebben altijd overzicht over alle uitstaande meldingen en werkbonnen
  2. Makkelijk samenwerken met alle betrokkenen in het bouwproces.
  3. Meldingen en werkbonnen kunnen eenvoudig en snel aangemaakt worden (en kunnen zijn voorzien van foto’s en locatie)
  4. Uitvoerders kunnen herinneringen versturen en de voortgang bewaken
  5. Volledig naar eigen inzicht kunnen bepalen hoe je dashboard eruitziet, of gewoon het standaard dashboard gebruiken
  6. Notificaties aan de onderaannemer als de afhandelingstermijn in zicht komt of deze is gepasseerd
  7. Onderaannemer hebben een eigen dashboard voor een volledig overzicht
  8. Onderaannemers worden automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe of bijna aflopende werkbonnen
  9. Deel een afmeldlink met de onderaannemer of uitvoerend personeel via de snelle kopieer functie
  10. Nooit meer onduidelijkheid over wat er nog aan werkbonnen en meldingen open staat

En dit zijn slechts enkele nieuwigheden van de uitvoerders functionaliteit. Met de uitvoerders functionaliteit wordt het managen van meldingen uit inspecties, voorschouwen, opleverpunten en meldingen na oplevering, een fluitje van een cent. Laat je snel verrassen en neem contact met ons op voor een demonstratie: r.eilander@jpds.nl