De kogel is door de kerk. Op dinsdag 12-7-2022 heeft de tweede kamer de Motie-Rietkerk aangenomen. Per 1 januari 2023 treedt de Omgevingswet, met daarin de Wet kwaliteitsborging (Wkb), in werking. Na veel uitstel kunnen we er nu dan echt mee aan de slag. En omdat bouwprojecten nu eenmaal een lange bouwtijd hebben is er geen dag meer te verliezen. Start met JPDS Huisinfo een proefproject om er klaar voor te zijn!

Wat betekent dat nu?

Oefenen, oefenen, oefenen. Inmiddels hebben we met onze klanten veel ervaring opgedaan met het vastleggen en controleren van de kwaliteit van bouwwerken. Het is van belang om de Wkb goed in de organisatie in te bedden. Er is overal personeelstekort, dus een bouwadviesbureau inschakelen om een en ander extern op te laten pakken zal zeer lastig zijn, bovendien lenen de controles zich daar ook helemaal niet voor. Het lijkt een enorme drempel, maar dat hoeft het niet te zijn. JPDS Huisinfo Bouwkwaliteit maakt alles zeer eenvoudig.

Samenwerking met Woningborg
JPDS Huisinfo heeft in samenwerking met Woningborg een tool ontwikkeld waarmee je met groot gemak uitvoering kunt geven aan de Wet kwaliteitsborging. Maak ook gebruik van de meest eenvoudige tool om te voldoen aan de Wet kwaliteitsboring! Neem nu contact op via info@jpds.nl.

Ook aan de slag met de Wet kwaliteitsborging?

  1. Meld je aan bij JPDS Huisinfo om uitleg te krijgen over de software
  2. Wij leggen je uit hoe je de Wet kwaliteitsborging kunt implementeren in jouw organisatie
  3. Je meldt je aan bij Woningborg met een nieuw plan
  4. Het controle plan wordt gemaakt
  5. Middels JPDS Huisinfo Bouwkwaliteit voer je eenvoudig alle controlepunten in