“Het systeem is heel simpel opgebouwd en de output is duidelijk. Dat is volgens mij de kracht van het systeem”, vertelt Lisanne Visser over haar ervaringen met JP-Kopersbegeleiding. Visser is klantbegeleider bij Vink Bouw Nieuwkoop B.V..

Visser blikt terug naar het moment dat Vink Bouw koos voor JP-Kopersbegeleiding als systeem waar klantbegeleiders hun dagelijks werk mee zouden gaan doen. “Bij de keuze voor een nieuw systeem kregen we een goede indruk van JPDS en van Johans visie als ontwikkelaar. Hij staat open voor eventuele veranderingen.”

‘Samen iets moois neerzetten’ en ‘De partijen die we inschakelen zijn geen onderaannemers, maar onze partners’: zo gaat Vink Bouw te werk. Bij JPDS worden we hier alleen maar enthousiast van. Ook wij werken graag samen voor een topresultaat. Ons systeem is ontworpen vanuit de praktijk, samen met bouwers. Visser merkt daar de voordelen van. “Toen ik de meterkastlijsten liet zien, reageerden mijn collega’s erg positief. Ze zijn echt heel helder. Het is meteen duidelijk wanneer iets gekozen is, welke opties er nieuw zijn en wanneer iets is gewijzigd. Heel simpel, overzichtelijk en duidelijk. Eigenlijk precies wat je wilt met zo’n lijst.”

Met eigen ogen zien wat Lisanne Visser zo prettig vindt aan onze software voor kopersbegeleiding? Je vraagt heel eenvoudig een gratis en vrijblijvende demo aan. Liever ons aanbod overzichtelijk op een rij? Lees hier meer of vraag onze flyer aan, we sturen die graag naar je op. Bel JPDS op (079) 711 27 00 of mail naar info@jpds.nl.