We zijn op zoek naar mooie artist impressions om in de schijnwerpers te zetten bij de gebruikers van ons systeem. JP-Bouwmanagement wordt namelijk vernieuwd en daar hoort een nieuwe achtergrond bij.

Het afronden van een artist impression van een nieuw project is een mijlpaal vinden we. Er staat weliswaar nog niets op de bouwplaats, maar op papier leeft het al. Het beeld spreekt enorm tot de verbeelding van zowel bouwers als toekomstige bewoners. Het tot stand komen ervan heeft de nodige energie gekost, dus reden genoeg om deze prachtige beelden in de schijnwerpers te zetten bij onze gebruikers.

Sinds JP-Bouwmanagement 6.0 staan er artist impressions op de achtergrond van onze software en zijn ze dagelijks op het beeldscherm van klant- en kopersbegeleiders te zien. Op dit moment leggen we de laatste hand aan de nieuwe versie van JP-Bouwmanagement. Een mooi moment om een nieuwe artist impression toe te voegen aan het systeem.

Heb jij een artist impression van een project waar je trots op bent of wat een bijzondere betekenis heeft voor jullie bedrijf? Stuur hem in via info@jpds.nl. We laten je eind juni weten of jouw artist impression te zien zal zijn in de nieuwste versie van JP Bouwmanagement. Natuurlijk krijgt je bedrijf een eervolle vermelding in de releasenotes.