Zeg de oude doordrukformulieren maar vaarwel en een warm welkom voor de volledig met
JP-Bouwmanagement en Huisinfo gekoppelde Huisinfo Opname App.

Met de integratie van de Huisinfo Opname App is het nu direct mogelijk om meldingen vanuit inspectie, voorschouw en oplevering te registreren. Een koper kan de oplevering en de tweede handtekening direct digitaal ondertekenen.

Wij hebben hard gewerkt aan het brengen van een nieuwe versie. Door deze missing link in het proces dicht te zetten, kun je gebreken – voorzien van een foto en locatie – direct in een melding registreren. Dit is de basis voor het gebruik van de Huisinfo Opname App.

Een voorschouw plan je vanuit JP-Bouwmanagement in, waarna de Huisinfo Opname App op locatie wordt gebruikt. Ruimte voor ruimte wordt bekeken en eventuele gebreken kunnen met afbeelding(en) worden geregistreerd.

De oplevering wordt geheel volgens Woningborg richtlijnen uitgevoerd. Na het registreren van alle details kan de klant het proces-verbaal van oplevering digitaal (op tablet of telefoon) ondertekenen.

Nadat eventuele gebreken zijn verholpen kan ook de “tweede handtekening” digitaal worden geplaatst. Uiteraard worden alle formulieren direct digitaal in de database van JPDS Huisinfo opgeslagen en desgewenst naar de klant of aannemer verzonden.

De Huisinfo Opname App vermindert administratief werk, vermindert administratieve fouten, maakt het werk leuker, makkelijker en brengt sneller geld in het laatje.

Meer weten? Neem contact op met Ruben Eilander via (079) 711 27 00 of r.eilander@jpds.nl.