Verzucht jij ook weleens (in stilte) dat het systeem waarmee je werkt het gewoon net niet is? Met één muisklik schakelen tussen je ERP-systeem en je kopersbegeleidingssoftware, is dat te mooi om waar te zijn? Zeker niet. Wij zorgen ervoor dat de informatie uit andere systemen direct wordt ingelezen in JP-Kopersbegeleiding.

Exact AEC

Vorig jaar mochten we aan de slag voor Weboma uit Wateringen. Zij zochten intuïtieve software die aan kon sluiten bij een portal als Volgjewoning.nl én het ERP-systeem Exact AEC. Het doel: gegevens heel eenvoudig tussen de systemen kunnen uitwisselen. De filosofie van Weboma is dat je in de huidige tijd dingen slim moet combineren om verder te komen. Een fantastisch uitgangspunt dat JPDS volkomen onderschrijft. Het koppelen met andere software is daar een mooi voorbeeld van en dat doen we graag bij JPDS. Vinden we zelfs leuk!

Alleen de onderdelen die je nodig hebt

Weboma zat ook niet te wachten op de aanschaf van allerlei overbodige modules. Daar kunnen we transparant over zijn: dat is bij JPDS ook helemaal niet nodig. Onze missie is niet het verkopen van ons complete systeem. Wij willen het leven van een kopersadviseur gemakkelijker maken. En dat doen we met passende software die goed combineert met je andere systemen, zodat jij precies krijgt wat je nodig hebt.

Een leven zonder workarounds

Digitale omwegen en onhandige workarounds omdat de software nu eenmaal zo werkt, daar geloven wij niet in. Het is zelfs een van de redenen dat JP-Kopersbegeleiding is ontstaan. Want het is wel de bedoeling dat je software werkt voor jou en niet andersom.

Meer zien van JP-Bouwmanagement? Boek een gratis demo bij jou op kantoor!