De feestdagen zijn achter de rug, we mogen weer lekker aan de slag. Op naar een nieuw jaar vol zakelijke hoogtepunten dan maar. Een nieuw jaar betekent ook vaak een schone lei.

Begin jij het jaar met een clean sheet? Of vliegen de eindeloze Excel-sheets je alweer om de oren? In 2019 creëer jij overzicht in dat woud van gegevens. Althans, als je ons de kans geeft JP-Kopersbegeleiding bij je te introduceren.

Veel bouwbedrijven werken niet met speciale software voor kopersbegeleiding. Excel is een veel gebruikt systeem. Door de jaren heen opgebouwd en zo waterdicht mogelijk ingericht. Toch is het nog veel handmatig invoeren, heen-en-weer geklik en dubbel werk. JP-Kopersbegeleiding is samen met bouwers op de werkvloer ontwikkeld en sluit daardoor naadloos aan op jouw dagelijkse werk. Excel werkt, zeker. Maar staat Excel in dienst van jou of pas jij je werkwijze aan op Excel?

Als je je realiseert dat je dagelijkse werk een stuk overzichtelijker kan worden, je productiever kan zijn en -last but not least- je je klant beter kunt helpen, is het misschien de investering waard om je een uurtje te verdiepen in een ander systeem.

Zo, nu je businesscase er grofweg ook ligt, staat niets je meer in de weg om ons uit te nodigen voor een uiteraard geheel vrijblijvende demonstratie van JP-Kopersbegeleiding. Neuzen op onze website of meer informatie opvragen om zelf rustig door te nemen, mag natuurlijk ook. Mail ons op info@jpds.nl of bel (079) 711 27 00. We staan je graag te woord.

Oh, gebruik je al JP-Kopersbegeleiding? Fantastisch! Bel ons dan ook eens om bij te praten en aan te geven wat je wensen voor het komende jaar zijn. We denken graag met je mee om je software daarbij aan te laten sluiten.